Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Mijn naam is Sonia Clarke en ik ben een gepassioneerde, flexibele en spontane persoon.

Na bijna 7 jaar als kraamverzorgenden werkzaam te zijn heb ik de benodigde praktische en theoretische eigenschappen aangeleerd om mijn werk zo professioneel en kwalitatief mogelijk uit te oefenen.

Na de geboorte van mijn tweede kind is mijn interesse naar kraamzorg gaan groeien. Nadat ik bij enkele vriendinnen op kraamvisite ben geweest tijdens de kraamtijd - is mijn liefde voor dit vak ontstaan en heb ik besloten om van mijn nieuwe liefde mijn werk te maken.

Het werk kraamverzorgende is een gezegende en gewaardeerde baan. Het vervult mij enorm en ik doe dit daarom met heel mijn hart.

Waarom Little Miracle Kraamzorg?

Little Miracle kraamzorg wil graag helpen de nieuwe gezinssituatie zo optimaal mogelijk te laten verlopen en om een geweldige kraam week te bezorgen.

Bij mij is alles bespreekbaar omdat ik veel waarde hecht aan de persoonlijke wensen van de gezinnen. Door dit aan te geven tijdens de intakegesprek kijken wij samen naar de mogelijkheden.